• +31 6 48 79 75 00
  • secretariaat@gouwehavenkwartier.nl

Dichters op Donderdag – Dichters dragen voor uit eigen werk.

Dichters op Donderdag – Dichters dragen voor uit eigen werk.

Beheerder website No Comment

Donderdag 7 juli 20:30 uur
Locatie, IJsselhuis, drank- en spijslokaal museumhavencaféGoudse Dichters en dichters van elders maken er een poëtische avond van. Aansluitend is de tap open.

“Ik houd erg van een mooi gedicht maar ik moet er iets te drinken bij hebben.” (vrij naar Willem Kloos)

Aanmeldingen zijn nog welkom. Je kunt zoals bekend nieuw werk voordragen maar ook ouder werk. Het thema van 7 juli is “Gouda aan de Rhône”. Klimaatverandering heeft ervoor gezorgd dat Nederlandse zomers qua temperatuur niet meer onderdoen voor de zomers uit de jaren ’70 van de vorige eeuw in het Franse Lyon. Het zou aardig zijn als enkele gedichten vanuit dit thema zijn geschreven. Het is overigens totaal geen verplichting. Doe vooral je eigen ding! Wanneer je één of meerdere gedichten wilt voordragen op donderdag 7 juli, laat dat dan uiterlijk dinsdag 5 juli weten. Geef je op via marcel@datenewoord.nl. Je hoeft je gedicht(en) niet vooraf toe te sturen.

Het aantal aanmeldingen bepaalt hoeveel gedichten jij van jezelf kunt voordragen. We schatten in dat dat neer gaat komen op maximaal drie gedichten per dichter. Daarover zal gecorrespondeerd worden! Dichters van het ultrakorte werk krijgen mogelijk de gelegenheid om een extra (ultrakort) gedicht voor te dragen.Je kunt je aanmelden bij: marcel@datenewoord.nl.

Voor meer informatie zie: www.datenewoord.nl.

Gouwe Havenkwartier

ONTDEK kunst, antiek & specialiteiten in het GOUWE HAVENKWARTIER