• +31 6 48 79 75 00
  • secretariaat@gouwehavenkwartier.nl

Open Atelier Gouda

Open Atelier Gouda

Beheerder website No Comment

Bron: De krant van Gouda

http://dekrantvangouda.nl/open-atelier-gouda/

#Gouda – Genieten van kunst, rondkijken in ateliers van kunstenaars, de nieuwste kunstwerken bekijken in verschillende galeries en verrast worden door muzikale optredens. Dat zijn de ingrediënten van Open Atelier Gouda. Dit culturele evenement vindt plaats in het weekend van 11 en 12 april, beide dagen van 12.00 tot 18.00 uur. De organisatie van het evenement is in handen van de stichting GoudArt.

Open Atelier Gouda is een kans om kennis te maken met het actuele kunstaanbod in Gouda. Het evenement is flink gegroeid vergeleken met afgelopen jaren. Meer dan 100 kunstenaars en gastexposanten ontvangen bezoekers in hun ateliers, galeries en expositieruimtes in Gouda en omstreken. Er zijn uiteenlopende stijlen en technieken te bewonderen, van fotografie tot sieraden. Dit jaar zijn er op zondag ook optredens van allerlei muzikanten. In samenwerking met de organisatie van ‘Huiskamer van de Stad’ worden op verschillende expositielocaties korte muzikale optredens verzorgd.

De locaties van Open Atelier Gouda zijn herkenbaar aan de geelblauwe vlaggen aan de gevel. Via een plattegrond is het mogelijk zelf een wandelroute samen te stellen. Alle locaties zijn goed te belopen. Meer informatie en een gratis plattegrond zijn te krijgen tijdens het weekend in het informatiecentrum in het stadhuis op de markt of via de website www.openateliergouda.nl.

Gouwe Havenkwartier

ONTDEK kunst, antiek & specialiteiten in het GOUWE HAVENKWARTIER