• +31 6 48 79 75 00
  • secretariaat@gouwehavenkwartier.nl

Interactie in GHK

Interactie in GHK

Beheerder website No Comment

Wanneer je trouwe bezoeker bent van deze website, dan heb je kunnen zien dat er wat veranderingen gaande zijn. Leuk natuurlijk om voor de leden van de ov een website te hebben met alle benodigde informatie, maar minstens zo belangrijk is het voorzien in informatie naar onze bezoekers van het GHK gebied.

Dat houdt in dat de entree van de site meer gericht gaat worden op de bezoeker en daarom zullen activiteiten, bezienswaardigheden en nieuwsberichten direct vanaf de homepage vindbaar zijn. Het ledenoverzicht is ook openbaar toegankelijk en middels je eigen login gegevens kan je je profiel bewerken zodat je jouw bedrijf op de juiste wijze naar de bezoekers kunt presenteren. Informatie die specifiek voor leden is bestemd, is enkel toegankelijk wanneer je bent ingelogd. Denk aan notulen, agenda’s etc.

Inmiddels is er een nieuwe evenementenkalender online, die momenteel gevuld wordt met de diverse activiteiten die gaan plaatsvinden in en om het Gouwe havenkwartier.

Heb je nieuws, organiseer je een activiteit, of wil je iets anders vermelden op deze website? Geef je bericht dan door aan het secretariaat, zodat we het kunnen plaatsen en/of opnemen in de kalender. Bijna dagelijks werken we aan verfijning, updates etc. en proberen we (vertaal)foutjes te elimineren. Wijs ons gerust op iets wat (nog) niet klopt, dan passen we het zo snel mogelijk aan. GHK mag gezien worden!

Michel van Doorn, secretaris ovGHK

 

 

Gouwe Havenkwartier

ONTDEK kunst, antiek & specialiteiten in het GOUWE HAVENKWARTIER