• +31 6 48 79 75 00
  • secretariaat@gouwehavenkwartier.nl

In de jaarplanner van het Gouwe Havenkwartier vindt u een overzicht van activiteiten in en om het GHK gebied. Klik op een evenement voor meer informatie. U kunt de lijstweergave ook omschakelen naar kalenderweergave.

 

Wilt u een evenement of activiteit toevoegen aan deze agenda? Stuur dan uw bericht naar secretariaat @gouwehavenkwartier.nl

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dichters op Donderdag – Dichters dragen voor uit eigen werk.

7 juli 2016 @ 8:30 pm - 11:55 pm

Dichters op Donderdag

Dichters dragen voor uit eigen werk.

Goudse Dichters en dichters van elders maken er een poëtische avond van. Aansluitend is de tap open.

“Ik houd erg van een mooi gedicht maar ik moet er iets te drinken bij hebben.” (vrij naar Willem Kloos)

Aanmeldingen zijn nog welkom. Je kunt zoals bekend nieuw werk voordragen maar ook ouder werk. Het thema van 7 juli is “Gouda aan de Rhône”. Klimaatverandering heeft ervoor gezorgd dat Nederlandse zomers qua temperatuur niet meer onderdoen voor de zomers uit de jaren ’70 van de vorige eeuw in het Franse Lyon. Het zou aardig zijn als enkele gedichten vanuit dit thema zijn geschreven. Het is overigens totaal geen verplichting. Doe vooral je eigen ding! Wanneer je één of meerdere gedichten wilt voordragen op donderdag 7 juli, laat dat dan uiterlijk dinsdag 5 juli weten. Geef je op via marcel@datenewoord.nl. Je hoeft je gedicht(en) niet vooraf toe te sturen.

Het aantal aanmeldingen bepaalt hoeveel gedichten jij van jezelf kunt voordragen. We schatten in dat dat neer gaat komen op maximaal drie gedichten per dichter. Daarover zal gecorrespondeerd worden! Dichters van het ultrakorte werk krijgen mogelijk de gelegenheid om een extra (ultrakort) gedicht voor te dragen.Je kunt je aanmelden bij: marcel@datenewoord.nl.

Voor meer informatie zie: www.datenewoord.nl.

ijsselhuis

Gegevens

Datum:
7 juli 2016
Tijd:
8:30 pm - 11:55 pm
Evenement Categorieën:
,
Website:
www.datenewoord.nl

Organisator

Museumhaven café

Locatie

Museumhaven café het IJsselhuis
Schielands Hoge Zeedijk 1
Gouda, Nederland
+ Google Maps